Studio Vierentwintig

Studio Vierentwintig

Mogelijkheden

In de fotografie wereld is natuurlijk van alles mogelijk! Het ligt er maar net aan wat je samen wilt creëren. Natuurlijk kan dit in overleg allemaal geregeld worden! Mocht je wat inspiratie nodig hebben dan zijn wat voorbeeldjes waarbij je misschien een beter beeld krijgt!

In de studio

In de studio kunnen er maximaal twee tot drie personen op de foto. Het is perfect voor bijvoorbeeld zakelijke portretten, creatieve ideeën, cakesmashes, huisdieren en om te geven als cadeau! Er zijn verschillende achtergrond kleuren beschikbaar, en dus voor elke foto en verhaal de juiste sfeer.

A
A
A
A

Op locatie

Liever geen studio en flitsende lampen om je heen? Of gewoon met meer mensen op de foto? Op locatie shooten is de perfecte plek voor een prettige omgeving waar we momenten vastleggen (mag natuurlijk naar keuze). Locaties kunnen compleet verschillen aan de hand van de wens van de gast. Hoe gekker, hoe leuker! 😉

A
A
A
A

Thuis

Blijf je liever thuis op een veilige vertrouwde plek? Geen probleem! Thuis locaties kunnen erg
geschikt zijn voor bijvoorbeeld een new born shoots, zakelijke portretten, gezinnen, huisdieren etc. Laat jouw idee achter en we komen er samen uit!

A
A
A
A

Bruiloften

Ten eerste van harte gefeliciteerd met de verloving! Hoe leuk is het, als je foto’s ontvangt waar je weer van gaat lachen, mooie momenten terughalen. Ik zou het heel tof vinden om deze ervaring aan jullie te willen geven. Voor bruiloften is het vanzelfsprekend dat je even om de tafel gaat. Mocht je geinteresseerd zijn dan wil ik graag met jullie een kop thee drinken! (persoonlijk niet echt een fan van koffie)

A
A
A
A

Voor prijzen en meer informatie, neem dan contact op via de mail of via telefoon! Mocht je het fijn vinden om eerst even op gesprek te gaan en de ideeën te overleggen, dan kan dat zeker!

Afspraak maken