Studio Vierentwintig

Studio Vierentwintig
Over mij - Foto van Kirsten

Hi allemaal,

Even voorstellen! Mijn naam is Kirsten Groot Zevert, momenteel 22 jaar oud en gek op sushi! Veel fotografen hadden van kinds af aan al een camera in zijn/haar handen. Well.. that includes me!

Studiofotografie heb ik geleerd tijdens mijn stage in Haarlem! Ik heb hier ontzettend veel geleerd over diverse onderwerpen. Ik wilde dit doorpakken en meenemen naar de Achterhoek! Ik heb een oude kamer omgetoverd tot studio, waar je mij de rest van mijn vrije tijd kan vinden. Meestal om van alles uit te proberen met licht, achtergronden, positie of ben ik bezig met het grafisch ontwerpen voor klanten.

Tijdens mijn schoolcarrière heb ik grafisch vormgeven gestudeerd in Velp. Toch heb ik daarna de keuze gemaakt om mijn eigen weg te creëren. Een grote wens wie is uitgekomen, is het bouwen van een eigen studio. Daar waar ik met trots naar kan kijken en al mijn creativiteit in kan stoppen. Naast studiofotografie sta ik open voor alle soorten fotografie. Denk daarbij aan bruiloft fotografie, new born shoots en editorial work.

Lijkt het je wat?

Heb je een leuk idee? Wil je een keer voor de lens staan? Of heb je gewoon echt nieuwe foto’s nodig? Geposeerd of spontaan het belangrijkste is dat je je op je gemak voelt!

Voor vragen of reserveringen kan je mij bereiken via de mail of via telefonisch contact!

Contact